30 de desembre 2008

Feliç any 2009

Arribo del ple extraordinari on el mal govern CiU-PVA acaba d'aprovar el pressupost 2009, amb l'abstenció dels regidors del PSOE.


ICV i Esquerra hem coincidit demanant la retirada de la proposta pressupostària per diversos motius: austeritat real als capítols de despeses de personal i despeses corrents (publicitat, protocol, entrevistes a Canal Català, possibles nous acomiadaments...), clarificació dels ingressos, despeses i deute de Viladecavalls Multigestió SL o una clarificació del dèficit real de l'escola de música.


El mal govern CiU-PVA no ha acceptat la proposta d'ICV i ERC per seguir negociant amb l'objectiu d'arribar a un autèntic pressupost municipal de contenció i austeritat, per fer front als 7,5 milions d'euros de deute viu (préstecs) que arrossega l'ajuntament de Viladecavalls, és a dir, més d'un 106% de deute viu (sense comptar el deute de Multigestió).


M'agafo uns dies per desconnectar, i reprendré aquest tema a la propera anotació de l'any 2009. Us desitjo a tots i totes que passeu un molt bon cap d'any!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon any Lluís.

Segons he sentit, el sou dels regidors de gobern així com el de persanal de confiança se l'han pujat. Per sobre del 2% (IPC interanual) o no?.....
Quines galtes que tenen, cobran més de 4.200 i 3.000 euros respectivament l'il.lustríssim i primer tinent d'alcaldia, més de 1.800 per mitja jornada de la senyora segona tinent d'alcaldia... no tenen vergonya.

Per cert, un alcalde pot donar a dit l'explotació del bar d'una zona esportiva com la del centre?
si no és així que s´hi pot fer? Ho puc denunciar a algún lloc com a ciutadà?

Salutacions.

Anònim ha dit...

Com és que els socialistes s'han abstingut?
Podrian haver-los ofert alguna cosa a cambi de l'abstenció?

salutacions i bon any.