28 de desembre 2008

la tranquil·litat d'estar en bones mans...


Fragment del programa electoral de CiU de les municipals de 2007

Així, la necessitat d'aquest pla econòmic i financer, fora dels requeriments legals, ve originada per l'actual situació econòmica i financera de l'entitat (Ajuntament). En els últims exercicis s'ha consolidat un dèficit de serveis creixent i molt elevat en percentatge sobre el finançament bàsic, per sobre el 75% ja a 2007 i hom preveu que per sobre del 100% a la líquidació de 2008.

Fragment del pla econòmic i financer elaborat per la Diputació de Barcelona, a conseqüència d'haver assolit un 102% d'endeutament.


Em pensava que el dia dels innocents era avui... i no el 27 de maig de 2007... què hi farem...

19 comentaris:

maripau ha dit...

Uff que susto Lluis!!! Estoy con el portatil que tiene una mini pantalla , una vista que cada dia da para menos y tan solo habia visto el enunciado y la firma, y claro, no recordaba que hoy era 28 de diciembre y me ha entrado una especie de ...biruji? Menos al que afinando, afinando he conseguido leerlo todo.

Anònim ha dit...

El finançament bàsic són els impostos propis que gira l'ajuntament?
Que hi ha dèficit de serveis respecte a aquest finançament significa que es donen més serveis dels que es poden pagar amb aquest nivell d'impostos?
La solució quina és segons tu? Pujar impostos? Reduir serveis?

Anònim ha dit...

Hola Lluís, podries explicar-nos que vol dir tenir el nostre ajuntament en un 102% d'endeutament?
En que pot afectar aixó als veïns?

salutacions

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Hola Lluis.

El endeudamiento del 102% es en referencia solo a los prestamos que tiene el Ayuntamiento como titular, realmente si se suman los que tiene la empresa publica Multigestió, he calcualdo que asciende a la no despreciable cifra de 250%, si parece mentira pero es así, Multigestió tiene prestamos hipotecarios por un importe alrededor de 9 millones de Euros, hay que decir que esta empresa de capital unicamente municipal debe ser contabilizada dentro del endeudamiento del Ayuntamiento, de hecho hay que hacer referencia a una afirmación en pleno por parte de un regidor del equipo de gobierno y del Alcalde que decía que se desviaba el prestamo a multigestió para no aumentar el ratio del Ayuntamiento.

Un saludo y buenas fistas.

Anònim ha dit...

Algú em pot dir com li explico als meus fills que a Viladecavalls fan cagar el tió el 28 de desembre.

D'aquesta manera és com conserven les tradicions a Viladecavalls, quina pena, quina vergonya de govern i equip assessor i/o tècnic.

A part de portar Viladecavalls a la ruina econòmica també ens carreguen les tradicions populars del pais.

maripau ha dit...

Me sorprendió tu afirmación en el último pleno de la subida de sueldos de los regidores R. Perellada y P. Vega desde junio del 2007 a enero del 2.009 (18 meses) del 21% y la del ilustrisimo del 9%, Este último dijo que mentias (como siempre te dicen) previo pase de una hoja por parte de un asesor que no sabemos si va a los plenos de publico o como cargo de confianza, en la cual seguraba que el incremento de este año era del 2% y devolvería el exceso si había una diferencia superior entre la nómina de diciembre 2008 y la de enero del 2009, desde aquí lanzo la pregunta, ¿devolvería tambien la diferencia entre la nómina de diciembre del 2007 a enero del 2008?.
Se pilla antes a un mentiroso que a un cojo

Anònim ha dit...

Bon any LLuis.
M´agradaria saber quin és l´opinió d´ERC sobre l´acord de l´Ajuntament i Ristol per el tema del carrer.
-És cert que l´acord diu que l´Ajuntament (és a dir, tots nosaltres) li paga 100.000€ a Ristol?
- És cert que l´acord diu que tos dos (ajuntament i Ristol) es comprometen a no denunciar-se per aquest afer?

Anònim ha dit...

Per l'anònim que pregunta sobre el carrer major/acord ristol, jo afegiria que opineu sobre:

-Revista municipal per fer propaganda a CiU
-Escola de música deficitaria
-Dos camps de futbol amb el seu leasing corresponent anual per... Qui l'utilitza? Quans l'utilitzen?
-Targetes de crèdit pagades amb els meus impostos per als càrrecs de confiança
-Telefonia mòvil per tots els regidors de govern i càrrecs de confiança també pagat amb diners dels contribuents.
.
.
.
.
.
El carrer major és del municipi, un jutge dictaminarà qui és el culpable, ningú paga res a la familia Ristol.

Anònim ha dit...

és veritat que ara la Regina es vol carregar a la Nuri pel desastre d´organització de la Cabalgata de Reis?
Quan a la nit de reis molts veïns li van demanar a la Regina explicacions del perquè d´una cabalgata en "compta-gotes" (ara un rei, al cap de mitja hora un altra...) va dir textualment: "jo no en sé res, això ho ha organitzat així la Nuri"

Anònim ha dit...

No sé de qui és la culpa de les errades a la Cavalcada, però algun regidor o càrrec de confiança va decidir no convocar alguns del voluntaris i patges que cada any i anaven, d'altres voluntaris, veien per on anaven els trets van decidir no participar-hi. Aquest el resultat de carrosses dirigides per càrrecs de confiança que no estaven pel tema, si no per fer relacions públiques.
Que els Reis els portin força carbó i alguna demanda més a la fiscalia!
Bon Any

Anònim ha dit...

Doncs què voleu què us digui... la imatge que es va donar del poble a la Cabalcada de Reis va ser de desorganització total, de desordre i de falta de peles ja que va ser molt pobre...
Ah!! Si em permeteu donar un consell a l'Il.lustríssim: si us plau canvieu d'speaker!!!

Anònim ha dit...

La Núria fa molts anys que està amb aquests temes i no és el primer any que s'encarrega d'organitzar la Cabalcada de Reis... per tant, no crec que aquesta disbauxa hagi estat motivada per la Núria, però el que passa és que li volen carregar el mort.
Per mi el problema ha estat aquest, que no han deixat organtizar la Cabalcada als que ja ho feien tradicionalment, i els que ho han fet aquest any no tenen ni idea, ni saben cóm s'ha de fer!!

Anònim ha dit...

Estic totalment d’acord amb aquestes afirmacions, algú va veure a la Nuri a la cavalcada?... suposo que pocs, perquè no anava amb la roba de l'ajuntament, el contrari que els altres tres (càrrecs de confiança), que nomes volen que els veien que hi son...
Que passa, que si surt be, la medalla se la pengen el politics i càrrecs de confiança???? però si surt malament, no son capaços de reconeixe el seus errors i li passen el mort a un altre... VERGONYÓS!!!

En tot cas, la culpa seria de Josep F., T.Florido i Susana, que son els que anaven dirigint el cotarro...

NURIA HA PORTAT EL TEMA DURANT MOLTS ANYS, I SEMPRE HA FUNCIONAT, ARA ES QUAN HI HAN PROBLEMES, PERQUE SERA???

Mes coses, algú va veure els “payasos”, el meu fill va preguntar-me...

Per últim, afegir que no em va agradar gens ni mica la musica que tant van donar publicitat! espero que el proper any no la tornin a posar, als nens no els hi va agrada...

Ah! Donar les gracies a la xocolatada... crec que això corre a càrrec de l’associació de veïns... ufff! Si fos a càrrec del homs i cia. no tindríem!

Anònim ha dit...

Si es veritat que Regina es vol carregar a la Nuria... jo serà la primera que em presentaré a la porta de l'ajuntament, Regina i cia. ja podem tremolar!

Que volen fer, lo mateix que a la Cesca?

L'any vinent la meva família anirà a la cavalcada de reis de Can Trias... com que allà no hi son els càrrecs, politics, speakers i mandangues, segurament que esta millor...

Es el que hauria de fer tothom, i deixar aquesta pandilla de ineptes i corruptes!!!

Anònim ha dit...

Si la Regina, que feia d´speaker, és la que davant la disbauxa ha engegat el ventilador per començar a repartir la merda (amb perdó).
Segur però que la Regina aprofitarà els minuts que tots paguem al Canal Català i a la Revista i ens explicarà el perquè de la "desil.lusió" de la cabalgata

Anònim ha dit...

Lluis, és molt interessant el tema del carrer major i l´acord signat entre l´ajuntament i Ristol. Com que hi ha divergències entre participants al bloc, podries confirmar si ó no l´acord diu que l´ajuntament pagarà a Risbach 100.000 €. Gràcies.

Anònim ha dit...

Insisteixo a aquest anònim que deu ser un càrrec de confiança del ajuntament, que en pensa que el Paco Vega i la Regina parellada s'hagin pujat en 1 any i mig un 22% el seu sou, no petit, i que l'alcalde en el mateix periode més de un 9%, potser no comentarà res i només insisteix en el tema del carrer major perque amb ell també li han pujat el sou un pico

Anònim ha dit...

Apujar-se el sou un 20%, fer correr la VISA com es fa correr, els telèfons, la revista... és malgastar els diners publics en tot allò que no beneficia als ciutadans.
Pagar 100.000 € a una empresa privada, és delicte.
Aquesta és la diferència: en els 2 casos s´estan malgastant diners publics, però en el segon cas, a més és delicte.
I això és que que denunciarant els veïns afectats del carrer major.

Anònim ha dit...

Xaval, tú ets DEU, avans que un jutge dictamini qui n'es el culpable ja acusas que DONEN diners, em sembla que arrivar a un acord no és donar diners, després el jutge dictaminarà si és Risbac qui ha de pagar la totalitat de l'obra o és l'ajuntament o qui sigui.
Jo desconec l'acord, tú, com que ets de l'ajuntament i la teva feina és escampar merda potser que l'hagis tingut a les teves mans i parlis en primera ma, oi?