24 de febrer 2009

Havemus Sociovergència

El pacte CiU-PSOE ja està tancat. Me n'he assabentat avui quan m'ha trucat el periodista del Diari de Terrassa demanant-me la valoració que fa Esquerra davant d'aquest anunci. Probablement feia mesos que CiU i PSOE ho tenien tot lligat. Així doncs, fumata blanca.


Segons la Viquipèdia, la Sociovergència es refereix a aquell establishment, o entramat de poder, que controlaria majoritàriament l'economia, els mitjans i la política a Catalunya des de la transició democràtica espanyola.


El mal govern canvia de socis, però les seves formes no varien ni un mil·límetre. Ni una trucada de l'Il·lustríssim Sr. Homs ni del seu nou soci, el Sr. Garcia. Fins que demà no llegim la notícia del Diari, no puc donar-vos més detalls d'un acord que, molt probablement, fa mesos que estava lligat.

4 comentaris:

maripau ha dit...

Lluis:
Acabo de hacer un comentario en el blog del Manel referente a este tema. Por casualidad me he enterado esta mañana por una fuente muy próxima a la tuya.
La asamblea del P.S.C. de Vila es mañana ¿para que sirve esta asamblea si ya está todo ligado?.
Un saludo

... ha dit...

Doncs au, a passar el rosari... de ben segur que feia mesos que la cosa estava arreglada...
Paciència i bona feina d'oposició !!

Anònim ha dit...

Al bloc del Quico es parla d'hipocresia i cinisme... cadascú que tregui les seves conclusions, no crec que sigui el moment de donar lliçons i utilitzar precisament aquestes paraules...
Felicitats al Manel per la seva transparència¿?

maripau ha dit...

Al anónimo del 24 de febrero a las 21:41.
El Quico ha publicado fragmentos de un columnista del diario La Razón el título y autor son:
Elogio de la hipocresía de
Roberto Barbery Anaya
No hablemos de plagio...pero si de "cortar y pegar"
Es curioso los apodos que corren hoy por el pueblo.
Un saludo a todos.