25 de febrer 2009

sociovergència a Viladecavalls, o com governar a qualsevol preu

Solidaritat, cooperació, cultura de la pau, habitatge i la gestió compartida amb l'Il·lustríssim Sr.Homs de les àrees d'urbanisme i participació ciutadana. Segons declara el Sr. García al Diari de Terrassa "estaran presents a les carteres més estratègiques, i això serà positiu pel municipi."


Em trec el barret davant dels negociadors de CiU-Viladecavalls. Després de conèixer el nou cartipàs pactat, no m'estranya que tinguessin tanta pressa a tancar el pacte amb el PSOE i que la reunió amb Esquerra-Viladecavalls durés tan sols 1 minutet. O se m'escapa alguna cosa del pacte, o em temo molt que amb el concepte "carteres més estratègiques" li han près el pèl a algú...


I com no podia ser d'altra manera, les reaccions a l'anunci oficial del pacte entre CiU i PSOE a Viladecavalls no s'han fet esperar. Cito un fragment de la notícia que acaba de publicar l'Avui Terrassa:


"L'executiva del PSC del Vallès Oest creu que l'acord no és bo i "que no soluciona els problemes ni l’estil de la mala gestió de l’actual alcalde, ni ajuda a rebaixar la crispació política del poble."

"El PSC comarcal reafirma la seva voluntat de ser partit de govern però "no ho volem fer a qualsevol preu ni donant suport a un equip esgotat, no volem ser els salvadors de les persones que estant contribuint a la mala gestió del govern al poble."



Que no serveixi de precedent, però estic completament d'acord amb l'opinió que ha expressat l'executiva del PSC del Vallès Oest. Fa uns dies ja vam expressar clarament el posicionament compartit d'Esquerra i d'Iniciativa en aquest comunicat. M'alegra saber que l'executiva del PSC comarcal té una postura similar. Vaja, que l'acord no és bo ni pel PSC, tal com es pot constatar.


Us ho deia l'altre dia: em sembla que a Can PSOE-Viladecavalls hi ha qui té massa ganes governar a qualsevol preu, abans que treballar per construir un equip de govern millor que l'actual. I els fets només fan que confirmar aquesta hipòtesi.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Viladecavalls és molt singular. Però que els socialistes diguin que rebaixaran la crispació és molt extrany tenint en compte que ells recolzaran als que l'han generat.
Més sorprenent és veure el cartipàs...

Anònim ha dit...

Increïble ara que ja són socis comencen a treballar plegats a carregar contra ERC. Passem del seu joc, no hem d'entrar. Lluis a seguir fent una oposició de les bones, denunciant i demanant explicacions de tot allò que no estigui clar. Això es democràcia, algú ha de controlar les accions dels governs, evidentment la oposició.
Per cert que recordi el Sebastià que tos aquells que són tan amiguets quan deixi de ser alcalde el criticaran com ara fan amb el Félix.

Anònim ha dit...

Si el PSC expulsa del partit al Quico i a la Conchi, i ells mantenen el pacte amb l'il.lustríssim i governen amb ell, això cóm es diu? transfuguisme? Algú m'ho pot aclarir?

Anònim ha dit...

En aquest cas, i com que al T. Florido li interesa, no farà anònims dien que son transfugues.

maripau ha dit...

Hoy tras leer el Diari de Terrassa me he dado cuenta del poder de ERC de Viladecavalls. Sois capaces de poner en contra de un "pacto tan natural" a la mismísima comarcal de Terrassa (no sabía yo que influenciaseis tanto a P. Navarro y Ballart).
Más bien creo que alguien padece de "esquerritis aguda" y cuando ve que se habla contigo o con Gloria le entra una especie de ataque y comienza a oir voces dentro de su cabeza que le hacen caer en el ridiculo más espantoso.
Desde aquí quiero echar un cable al Manel, sé que es un tio sano y confío en sus motivos. Desde luego no creo que sea un nuevo cargo de confianza, creo que sus principios están por encima de todo eso.
Continuad como hasta ahora, estais haciendo un muy buen trabajo.