04 de juny 2009

El dèficit fiscal explicat per l'Oriol Junqueras

Un vídeo per tots aquells que no heu sentit mai l'Oriol explicant la magnitud del dèficit fiscal català, o per tots aquells que, com jo, penseu que l'Oriol Junqueras és el millor candidat per representar-nos a Europa. Jo, Junqueras!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

He estat en un acte on ho explicava i quedes mut, esparverat, indignat.
Independenment de l'origen, de les teves arrels, si vius i treballes a catalunya per força has de voler la independència, ser independentista o voler la independencia no és anar en contra de ningú, ni dels castellans, ni dels extremenys, andalussos, manyos, vascos...és voler una millor qualitat de vida en tots els àmbits, els culturals, socials, sanitaris, infraestructures... és voler millor qualitat de vida per tú i pels qui t'envolten, familiars, amics, companys,

Anònim ha dit...

Queda demostrada altre vagada la poca democràcia del Sebastià i el seu equip de govern, la seva no creencia en la democràcia i la seva solitud davant del seu partit, el flac favor que fa a CiU i al poble de Viladecavalls.

CiU NO HA PENJAT CAP CARTELL, NI PANCARTA NI RES DE RES REFERENT A LES ELECCIONS EUROPEES.

Estàs sol Sebastià, plega d'una vegada deixa la política, deixa el poble en pau i torna (pobrets nens) al teu lloc de treball com a funcionari que és l'única cosa per que serveixes...??..