09 de juny 2009

Esquerra reclama una declaració institucional de l'Ajuntament on es rebutgi l'agressió que vaig patir

Divendres passat vam realitzar una roda de premsa amb el Secretari de Política Municipal d'Esquerra, Marc Sanglas, sobre l'agressió que vaig patir el passat 28 de maig. En nom de la direcció nacional d'Esquerra, en Marc Sanglas va reclamar que l'Ajuntament de Viladecavalls faci una declaració institucional condemnant l'agressió.

Podeu llegir el comunicat a la web d'Esquerra en aquest enllaç.

Podeu llegir la crònica de l'Avui Terrassa en aquest enllaç.

L'Il·lustríssim Alcalde va respondre a l'Avui Terrassa que no pensa participar en una declaració institucional. Ho podeu llegir aquí.

Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde Sr. García Cano també ha dit la seva sobre els fets: "quien siembra vientos, recoje tempestades". Ho podeu llegir aquí.

En canvi, si que hem rebut el suport dels grups polítics d'ICV i PSC. Sobre l'agressió, el regidor d'ICV Carles Rodriguez va publicar aquest article al seu bloc.


El deure d'un grup a l'oposició és el control i la fiscalització al govern. Quan es detecten irregularitats, la nostra obligació és reclamar explicacions a l'equip de govern. Però el passat 28 de maig algunes persones van intentar intimidar-me amb agressivitat i violència en exercici del meu deure com a regidor a l'oposició. L'equip de govern, enlloc de condemnar l'agressió, ha donat les culpes a Esquerra de tot plegat. Ara, a més, miren de tirar-hi terra i tapar els fets.

Una vegada més, agrair-vos a tots i totes el suport i els ànims.

4 comentaris:

maripau ha dit...

Lluis: He leido los enlaces que publicas y he leido los mensajes que han dejado "miembros por todos conocidos". El factor F ataca como siempre mintiendo e intentando intoxicar. Afortunadamente cada vez son más conocidos.
Dicen que no te agredieron...¡menos mal!, ¿entonces que esperaban ver cuando llegases?, ¿solo una pitada?, ¿porqué no pidió más policía el alcalde?¿porqué no les impidió el acceso al Ayuntamiento?.
Ayer me comentaban que uno de los que te insultaron (yo lo escuche) ayudó al lustrísimo "en la mudanza". Dios los cria y ellos se juntan.
Por cierto el Casal Familiar que creo que es también una entidad del pueblo, quizá la más grande y que más actividades realiza, NO HA COBRADO NI UN CENTIMO DE SUBVENCION y también tiene graves problemas económicos, ¿tal vez no se llevan bien con el alcalde?
Ya veremos que declaran ante el Juez aunque conociendolos seguro que mentiran.

Pere Cardús ha dit...

Endavant Lluís! Tot el meu suport! La veritat sempre fa saltar la ràbia d'aquells que es beneficien de la foscor i el joc de favors.

Em tens pel què necessitis!

Una abraçada!

Pere Cardús

Anònim ha dit...

vaya amigos que tienes...espero que no te los merezcas. Busque, compare y si encuentra algo mejor, por favor,cambialos. Tu credibilidad política, saldrá ganando.

Sobre este tema opino, si me permites, que, da la impresión de que has caido en una trampa como un bobo. Te han aconsejado mal o pensaste que el camino de los otros era el tuyo también. Eso si estas en tu derecho y es tu obligación y bla, bla, bla.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim 17 juny 16:24,

Com ja et pots imaginar, no em penedeixo de res. He actuat en defensa dels mateixos valors polítics que vaig defensar els anys 2004, 2005 i 2006 des de l'equip de govern: rigor, transparència i equitat.

Un valors que l'actual equip de govern no ha tingut mai. Als fets em remeto.

Salutacions,