06 de juliol 2009

Pel Tour, treu l'estelada!

El propers dies 8, 9, 10 i 11 de juliol el Tour de França celebrarà diverses etapes que transcorreran pels Països Catalans. Perpinyà, Girona, Granollers, Barcelona, Terrassa, Manresa, Solsona, la Seu d’Urgell o Andorra la Vella seran algunes de les ciutats i pobles per on passarà aquesta prova ciclista de ressò internacional.


El proper divendres 10 de juliol, cap a quarts de 10 del matí, el Tour passarà pel terme municipal de Viladecavalls, per l'autovia de la Bauma (C-58) direcció Montserrat. (podeu consultar l'etapa 7 a la web oficial)


És una oportunitat excel·lent perquè els independentistes, la gent d’Esquerra, contribuïm una mica més a difondre al món la nostra voluntat d’assolir la plena llibertat com a poble i la necessitat que s’exerceixi el dret a l’autodeterminació dels Països Catalans. Davant les campanyes d’intoxicació que els nacionalismes d’estat espanyol i francès fan contra la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra nació en mitjans de ressò internacional, hem de sortir al carrer per demostrar que el poble català vol el dret democràtic a decidir el seu futur col·lectiu.


Per això, des d'Esquerra-Viladecavalls t'animem a rebre el Tour amb estelades quan passi pel nostre poble. Cada estelada que estigui present en el recorregut de la cursa serà un gra de sorra més en el nostre camí cap a la independència dels Països Catalans.