07 de juliol 2009

Un consell per no ficar-se de peus a la galleda

Si em permeteu un consell, no us cregueu tot el que us reenvien per correu-e. Sovint, contrastar la informació estalvia fer el ridícul de forma espantosa.

Per exemple: això és fer el ridícul, i això és contrastar la informació.

7 comentaris:

... ha dit...

A mi un amic m'ho va dir aquí a Berkeley i en sentir que li deia "si veiem Mart igual de gros que la lluna és la fi del món" em va tatxar d'ignorant perquè ell ho havia llegit a "intermex"...
Com diria un que conec "la ignorància és molt atrevida"
Salut !

Lluís Soler Turu ha dit...

Cuida't Albert!

Anònim ha dit...

clicant el segon aixo, pots llegir al final:
¨I podeu veure, si teniu temps i humor, que opina Javier Armentia, director del Planetari de Pamplona de l'assumpte de Mart i la Lluna.¨, al clicar trovareu la definico de gilipollas (sense insultar)

maripau ha dit...

Si me permites ampliar el consejo, tampoco se ha de creer lo que te digan de palabra (aunque sean varias personas), escucha siempre las dos versiones que hay en toda disputa antes de opinar o actuar sobre el tema ,ya que si no lo haces, también puedes hacer el ridículo más espantoso.

Anònim ha dit...

Lluís, suposo que el que volies aconseguir amb aquest comentari és que el Quico parlés d'alguna cosa relacionada directament amb el poble de Viladecavalls, ja que des del dia 22 de juny que el Tinent d'Alcalde no feia cap comentari del que ell anomena el seu poble, i aquest dia només deia que l'Ajuntament lamentava la mort de Vicenç Ferrer. Últimament està dedicant els seus articles a parlar del sexe dels àngels i no al que s'hauria de dedicar, que sembla ser que ja no s'enrecorda que està a l'equip de govern

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim 00:02

Ni més ni menys. Fa dos anys vaig escriure aquesta anotaciò on parlava sobre els sous dels càrrecs elèctes. Deia així:

"Com a tot arreu, hi ha gent que es mereix el sou que percep i hi ha gent que no se’l mereix perquè no se’l guanya. D’aquí quatre anys comprovarem si els sous assignats als càrrecs polítics de l’equip de govern són o no són merescuts. Des d’aquí llanço un avís a tots aquells i aquelles que estan fent i/o pensen fer de la política el seu modus vivendi. Cal que tinguin present que tot càrrec polític o de confiança té data de caducitat. Cada quatre anys toca examen i tots aquests càrrecs continuaran, o no, en funció de la decisió dels electors/res. Per tant, si el 2011 la ciutadania creu que aquests càrrecs no s’han guanyat el sou, la mateixa ciutadania pot exercir el seu dret a vot per fer-los fora i buscar-ne uns altres. El compte enrere ha començat."

Salut i blocs!

maripau ha dit...

Lluis parece ser que al Quico le ha molestado este hilo, hasta aquí lo considero normal, como tambien considero normal que te responda a través de su blog. Sin embargo considero muy desacertado su comentario, recordemos que es el primer teniente de alcalde, cuando dice: "...ni para el Sr. Luis Soler, que así puede seguir teniendo tema para ilustrar al populacho,...", recordar tan solo que los 13 regidores electos deben respeto a todos los vecinos de Viladecavalls. Leyendo la definición de la RAE de populacho,
(Despect. del lat. popŭlus, pueblo).
1. m. Parte ínfima de la plebe.
2. m. Multitud en revuelta o desorden.
o los sinónimos de la misma descripción,
* plebe, canalla, vulgo, gentuza, chusma, turba, pueblo
creo que debe rectificar publicamente su insulto a todas las personas que leemos tu blog, sin ir más lejos el propio alcalde.