21 de novembre 2009

Ple ordinari 26 novembre: proposta d'ampliació del Polígon Industrial Can Mir

Us penjo un parell de plànols perquè us feu una idea de la proposta d'aprovació provisional del Pla Parcial nº14 corresponent a l'ampliació del Polígon Industrial de Can Mir, que l'equip de govern presentarà al proper ple ordinari de 26 de novembre. Per una banda, planificar sol industrial com a mesura per combatre la crisi i fomentar l'economia productiva em sembla correcte. Per altra banda, l'ordenació proposada no em convenç: construir aquesta tira de naus arran de la carretera vella xoca frontalment, precisament, amb el concepte de carretera. Vaja, que s'eliminen els marges de la carretera vella i aquesta passarà a ser un carrer de facto. Com ho veieu vosaltres?


1) Foto aèria on es marca el perímetre de l'amplació del polígon industrial Can Mir.

(cliqueu la imatge per fer-la gran)2) Plànol d'ordenació urbanística del pla parcial sobre la foto aèria del sector.

(cliqueu la imatge per fer-la gran)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que la proximitat al IV Cinturó fa que Can Mir tingui una molt bona ubicació des del punt de vista industrial, per la qual cosa també em sembla positiva la seva ampliació. D'altra banda, justament pel fet de ser un polígon amb el corresponent trànsit de camions ja m'imagino que la carretera, que el creuarà, haurà de ser redimensionada pel que des del punt de vista de l'usuari (que n'hi ha poquíssims) crec que no suposarà cap inconvenient.
Per tot plegat hi estic d'acord.
Tomeu

Anònim ha dit...

Molt bona idea. Viladecavalls esdevé un gran nucli de comunicacions i s´ha de treure profit des d´un punt de vista industrial d´això.
Per lo tant, una molt bona idea de la nova alcaldessa. Una més, com la de congelar els impostos i inclús reduïr-los. La de fer neteja interna, etc.
L´equip d´Unió està fent una feina molt positiva pel poble.
Es respiren nous temps a Viladecavalls, per fí.

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies per compartir la vostra opinió sobre el tema.


Anònim 18:49, discrepo de les teves últimes afirmacions. Des del meu punt de vista, l'equip de govern de CiU està improvisant. No té projecte, no té pauta, no té guió. I la improvisació -que potser els pot arribar a funcionar a curt termini- acaba sent nefasta a mig i llarg termini. La improvisació no és una bona recepta per solucionar problemes, i encara menys per afrontar els problemes que hi ha en aquest Ajuntament.

Rosa Puigjuriol ha dit...

Hola anònim 00:04 i 18:49 les gràcies els i hem de dunar a la gent del barri de CAN TRIAS, no oblideu que el IV Cinturó ens passar pel mig i gràcies a la nostre solidaritat amb donat peu ha la especulació de aquest terrenys i que espero que es venguin a bon preu i que poguin donar feina a molta gent.