09 de desembre 2009

Incendi al Carrer de Baix


Fa pocs minuts s'ha declarat un incendi al Carrer de Baix. En aquests moments l'incendi ja està controlat i sembla que no hi ha hagut ferits greus. Els bombers i la policia local continuen assegurant la zona i les ambulàncies atenen als afectats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa un temps preguntaves quan s´acabaria el carrer major, el pavelló, etc.

El carrer Major ja s´ha mig acabat, s´ha obert però està sense asfaltar. Saps quan s´asfaltarà?
Vol dir que si l´han obert sense acabar és perquè quedarà així durant temps?

Saps de que n´han fet els del Ristol dels 100 mil € que els hi vam pagar tots els vil.latans?

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim,

En aquests moments, em consta que l'equip de govern està treballant en l'elaboració d'un projecte d'urbanització del primer tram del Carrer Major, de forma similar a l'estil del Carrer Antoni Soler Hospital (zona 30, voreres a nivell de la calçada). Tot i que la proposta inicial de l'equip de govern era urbanitzar només el tram esfondrat, em consta que estan valorant la possibilitat d'arribar fins a la cantonada del carrer Sant Josep. Tot i que no ens han comunicat com pensen afrontar el cost d'aquesta obra, tot apunta que la seva proposa s'inclouria dins el FEIL 2010. Per tant, tot apunta que es començarà a urbanitzar l'any que ve (desconec la previsió de durada de les obres). Jo crec que el carrer quedarà tal com està (amb el compactat d'àrids tipus "zahorra") durant una bona temporada.


Sobre l'afirmació que fas dels 100.000€, crec que mereix una certa matisació. L'Ajuntament va aprovar un conveni amb l'empresa Risbach per reparar el Carrer Major, on l'Ajuntament va aportar 100.000€ i Risbach 200.000€, que han servit per reparar l'esvoranc. En aquests moments, desconec l'actual estat de despeses de l'execució de l'obra, i també desconec en quin punt es troben les demandes judicials iniciades per determinar les responsabilitats en l'esfondrament del carrer (Ajuntament, promotor de l'obra o direcció facultativa de l'obra).

Salutacions!

Anònim ha dit...

Lluis això és una altra cantada i grossa. El pressupost de 300 mil € (200+100) era per reparar el carrer, no només l´esvoranc i ara faltan calés per acabar-lo. Com ho van pressupostar en el seu dia? On està la desviació o l´error?
N´estem fins els collons els del carrer, només mentides i mentides. Ara hem d´aguantar la pols, les pedres que surten disparades quan passa un cotxe...
Lamentable la posició de tot l´equip de l´ajuntament.

Sis plau informa´t de com estan les coses i demana explicacions perquè el Griera només parla amb nosaltres i només fa el "paperina" i la Regina, que dir de la Regina