26 d’abril 2010

25A: Viladecavalls ha dit SÍ a la independència

Vots Sí: 821 (89,23%)
Vots No: 75 (8,15%)
Vots Blanc: 22 (2,39%)
Vots Nul: 2 (0,21%)

Total vots emesos: 920
Participació (padró majors 16 anys): 15,56% (920 vots sobre 5909 persones amb dret a vot).


Aquest és el resultat de la consulta del 25A sobre la independència de Catalunya a Viladecavalls. Des d'aquí vull felicitar a tots i totes els que s'han implicat en l'organització d'aquesta jornada històrica al nostre poble, i també a totes i tots els voluntaris que ahir van dedicar bona part del seu temps a que la consulta fos un èxit. L'ambient festiu i alegre es va respirar durant tot el dia, malgrat l'aparició puntual d'una vintena de membres d'un grup ultradretà que amb banderes d'Espanya, insults i crits van intentar boicotejar sense èxit la consulta, gràcies a l'actitud exemplar dels assistents a la Plaça de la Vila. Jocs infantils, caramelles, castells, música i moltíssimes activitats més es van desenvolupar en completa normalitat i tothom va poder gaudir de la festa de la democràcia que ahir vam portar a terme a Viladecavalls.


La independència només depèn de nosaltres mateixos. Ara cal seguir treballant per guanyar el nostre futur de llibertat.

Felicitats a tothom, per tota la bona feina que s'ha dut a terme en aquests últims mesos. Ahir va ser un dia dels que no s'obliden!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitas pel treball fet.

Malhauradament però, s´haurà de treballar i molt per aconseguir la independència.

Fins ara les enquestes deien que un 30% dels catalans la volien. Els referendums ens estan dient que el % és molt més baix.

S´haurà de treballar, però no defallirem!!!

... ha dit...

No voldria ser la nota negativa, però em sembla que menys d'un 16% de participació no pot definir-se com un èxit. Pel que m'arriba a través de la premsa a gairebé totes les poblacions ve a ser el mateix, una participació molt escassa que jo personalment no crec que es pugui fer servir per afirmar (com fan alguns) que el 90 i tants per cent de la població està a favor de la independència.
Tot i així cal seguir treballant per fer que la gent s'impliqui més i més en les decisions que ens afecten a tots, però també em sembla que la població està adormida i costa de mobilitzar (jo el primer).
I ja posats, sort per demà !!!!!

Anònim ha dit...

Crec que va anar a votar qui vol un SI, els que no volem independència o bé no acaben de veure clar el tema, com es el meu cas, no vem anar a votar.
Personalment, crec que a la societat catalana hi ha coses mes importants que la independència!! S’hauria d’aprofitar el temps i recursos per altres temes com l’atur, la pèrdua d’indústries importants al nostre territori, i no vingueu com sempre a dir que amb la independència això s’aconseguiria, perquè sabeu que es totalment mentida... la independència es una incògnita per la majoria dels catalans, nomes una gran oportunitats per als politics i paràsits.

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Doctor de part de tota la família Pedret Ullés.