30 de maig 2011

296 gràcies

Avui fa una setmana de les eleccions municipals. Perdoneu que no hagi escrit res abans; després de l’esforç extra d’aquests últims mesos per encarar el tram final de la legislatura i la campanya electoral i després de conèixer el resultat de les eleccions municipals, necessitava fer una petita pausa per assimilar els resultats i recuperar energia.


En primer lloc vull donar les gràcies a les 296 persones que han confiat en el nostre projecte polític i en l’equip de persones d’Esquerra-Viladecavalls. Moltes gràcies a tothom pel vostre suport a les urnes. Com no podia ser d’una altra manera, seguirem defensant el nostre projecte de poble amb la força que ens heu confiat.


Diumenge passat vam tenir un mal resultat electoral. Hem reculat respecte el 2007 i hem perdut un regidor. Malgrat la davallada, els vots obtinguts a Viladecavalls ens han permès mantenir la presència d’Esquerra a l’Ajuntament amb una regidora, la nostra cap de llista Glòria Ullés. L’anàlisi dels resultats electorals és molt complex i hi intervenen múltiples factors locals i nacionals. Des d’ERC-Viladecavalls estem fent aquest anàlisi i treballarem per esmenar els errors comesos. Estem animats, tenim moltes ganes de seguir fent feina i ens sentim capaços de recuperar la confiança de les persones que ens han deixat de votar.


Personalment, m’ha costat pair el resultat d’aquestes eleccions. A nivell local, em considero responsable -per bé i per mal- dels encerts i els errors d’Esquerra-Viladecavalls que han pogut provocar aquests resultats. De tota manera, crec que el conjunt de la feina feta a nivell local i l’equip humà que configurava la nostra candidatura han contribuït a amortir la tendència electoral del nostre partit a nivell nacional. Ja avanço que, des d’on la nostra militància decideixi, seguiré treballant amb rigor per guanyar-nos la confiança dels veïns i veïnes de Viladecavalls i millorar els nostres resultats d’aquí quatre anys, el maig de 2015. Que ningú en tingui cap dubte: seguiré pencant colze a colze al costat de la gent d’ERC, seguiré fent feina i ajudant en el què faci falta a la nostra regidora -la meva amiga Glòria Ullés- que serà la punta de llança de l’equip humà d’Esquerra aquests propers quatre anys.

Ningú ens va dir que seria fàcil, però algú va dir que tot està per fer i que tot és possible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes reflexions molt fluixetes després d´una setmana. En la teva linea habitual, tot sigui dit de passada.
Bona estada a França!, perquè era veritat, no?

Lluís Soler Turu ha dit...

Anònim,
En aquesta nota només pretenia agraïr el suport de les persones que ens van votar. En cap cas pretenia enumerar aquí una tirallonga de possibles factors que han pogut influir en el nostre resultat, ni fer una llista d'encerts i errors amb propostes d'esmena de cara a definir les línies estratègiques de la propera legislatura. Aquests temes els tractem a l'executiva de la secció local i a l'assemblea de la militància, però no crec que s'hagin de tractar en aquest espai (que t'agraeixo que segueixis regularment, tot sigui dit de passada).

Moltes gràcies! Espero que la sol·licitud que vaig presentar l'any passat per realitzar aquesta estada postdoctoral a França es resolgui favorablement. L'únic que et puc dir de moment és que la resolució prevista per finals d'abril s'ha posposat fins a -cito textualment- previsiblement el juliol.

maripau ha dit...

ME LO HAN PASADO Y HE PENSADO EN EL ANONIMO QUE TE ESCRIBIÓ EL 31

Quien te lastima
te hace FUERTE,
quien te critica
te hace IMPORTANTE,
quien te envidia
te hace VALIOSO,

y a veces es divertido saber que,
aquellos que te desean lo peor...
tienen que soportar
que te ocurra LO MEJOR!!!