20 de maig 2011

Bones sensacions. Molta prudència.

Últim dia de campanya electoral. M'ha passat volant. Avui farem la cloenda amb una festa final a la Plaça Coronel Busquets (+info aquí). Hem fet moltíssima feina i tenim ganes de compartir la nostra il·lusió amb tothom. Després d'aquest darrer esforç durant els 15 dies campanya, l'equip de persones implicades d'alguna manera amb el projecte de poble que us proposem des d'Esquerra (candidatura+programa) crec ens mereixem tancar la campanya amb una bona celebració.


Aquests darrers dies de campanya hem explicat les nostres propostes als veïns i veïnes de Viladecavalls. Ho hem fet a peu de carrer, porta a porta, i les sensacions són bones. Molta gent ens ha expressat el seu suport, les seves ganes que a Viladecavalls canviïn les coses. Porta a porta, a peu de carrer, també hem desmentit un rumor interessat sobre un pacte impossible. Ho vull deixar ben clar: el pacte Glòria-Cesca és mentida. La gent d'Esquerra no governarem al costat d'aquells que han portat l'Ajuntament de Viladecavalls a la misèria, i la Cesca està envoltada d'aquesta gent. Us demano un últim esforç aquest darrer cap de setmana. Expliqueu la veritat i ajudeu-nos a desmuntar la farsa.


Com us deia, arribem al final de la campanya amb bones sensacions, però també amb molta prudència. Diumenge és clau pel futur de Viladecavalls, per la nostra generació i per les generacions que vindran. Per això ens cal un últim esforç final. Demà i diumenge, us demanem que us mobilitzeu. Que canalitzeu les vostres inquietuds en vots, que mostreu la vostra indignació a les urnes, que transformeu els vostres somnis de futur en propostes de canvi per Viladecavalls. El nostre poble és un projecte col·lectiu que el fem entre tots, conjuntament. I per seguir fent poble us proposem un full de ruta clar. Sabem el què volem i també sabem el què no volem. No volem que ens governin els qui han portat el nostre municipi a la misèria.


Amb tu, fem poble. Per això et demanem que aquest cap de setmana siguis la nostra veu. Que animis als teus amics, veïns, familiars i coneguts a votar la candidatura d'Esquerra. Encara hi ha partit i, com us deia, les sensacions són bones. El canvi és possible, però no podem confiar-nos. La prudència ens ha de mantenir alerta i mobilitzats fins diumenge, fent que tothom surti a votar. I dilluns, passi el què passi, seguirem pencant amb la mateixa energia. Com sempre, perquè sempre hi som. Seguiré treballant com a militant de base, al costat dels homes i dones d'Esquerra Republicana de Catalunya, al costat de la nostra candidata a l'alcaldia, la Glòria Ullés i Ros.


Amb tu, fem poble! Aquest diumenge, vota Esquerra Republicana de Catalunya!