27 de setembre 2011

Aquest dijous, ple ordinari de setembre

Escric aquesta nota ràpida per recordar-vos que aquest dijous 29 de setembre, a les 20:30h, a la sala de plens es celebrarà el proper ple ordinari de l'Ajuntament de Viladecavalls (cliqueu aquí per consultar l'ordre del dia). Les sessions de ple ordinari sempre són un bon moment per copsar amb quin tarannà han començat el curs polític els diferents grups municipals, i quins són els temes que marcaran l'agenda política més immediata. Com a membre de l'executiva local d'ERC-Viladecavalls, conec de primera mà que l'equip de govern està fent els deures i que ja han presentat algunes propostes per treballar amb els diferents grups de l'oposició, encara que tot sembla apuntar que l'oposició -especialment PVA i CiU- continua la línia de bel·ligerància iniciada el passat ple de juliol.

La gent d'ERC ho tenim clar. La prioritat és treballar fort per reflotar la gravíssima situació econòmica de les finances municipals provocada per la pèssima gestió de CiU-PVA entre els anys 2007 i 2009, dotant l'ajuntament dels mecanismes adequats perquè males pràctiques com el fraccionament de factures o el descontrol de Viladecavalls Multigestió SL no es puguin repetir mai més.

4 comentaris:

Mati ha dit...

Veig que a la pàgina de l'Ajuntament no hi ha l'acta de l'últim ple del mes de juliol. Sabs on es pot consultar?

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola Mati, no hi ha l'acta de juliol perquè encara no està aprovada, justament serà el primer punt a votació en el ple ordinari d'aquest dijous (a l'agost no hi va haver ple ordinari).

Suposo que a partir de divendres es podrà consultar a la www.viladecavalls.cat i, segurament, també penjaran l'enllaç al nou facebook de l'Ajuntament de Viladecavalls.

Salut!

Anònim ha dit...

Lluís, seguiràs de conseller nacional a la nova direcció d'ERC?
Quina serà la teva vinculació amb el partit?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

vaig ser escollit conseller nacional al congrés comarcal d'ERC-Vallès Occidental i, si no hi ha cap imprevist, seguiré assistint al Consell Nacional d'ERC fins que s'hagin d'escollir nous consellers per la comarca.

La meva vinculació amb ERC seguirà com fins ara, és a dir, militant a la Secció Local de Viladecavalls i donant suport a la nostra regidora, la Glòria Ullés.

Salut!