04 de març 2008

Sense descans

Aquests dies de campanya vaig a un ritme trepidant. Des de l'inici de la campanya he participat a diversos actes polítics d'Esquerra a la nostra comarca: Cerdanyola (notícia), Terrassa (notícia i vídeo), Ripollet (notícia i notícia), Montcada (notícia) i Sabadell (notícia). Ahir vaig ser a Canal Terrassa on l'Enric Carreras em va fer una entrevista que s'emetrà avui a les 22h. En la mateixa línia, el butlletí digital e-news Terrassa també publica una entrevista on presento alguns dels nostres eixos programàtics.


Demà a les 20h, participo en un debat a cinc bandes a Castellar del Vallès, retransmès a través de Ràdio Castellar. Dijous, acte central de campanya a Rubí, on aniré a donar suport al nostre cap de llista Joan Ridao. Això és un no parar.


Aquests dies no em canso de repetir que en aquestes eleccions ens hi juguem molt. Un finançament just i les inversions que ens pertoquen. Quedar-se a casa vol dir reforçar les opcions contràries a que Catalunya sigui un país de primera: PP i PSOE-PSC. Tampoc em canso d'explicar que votar CiU és signar un xec en blanc que, si el PP pot, mirarà de cobrar-lo.


En canvi, votar Esquerra és un vot triplement útil: plantarem cara al PP, condicionarem al PSOE, i arrossegarem a CiU cap a posicions sobiranistes. Però tot això només ho podrem fer possible si aconseguim col·locar a Madrid un grup parlamentari independentista, fort i nombrós. És per aquest motiu que cal el màxim suport i mobilització de tothom. El 9 de març, cap independentista es pot quedar a casa.


Només queden quatre dies de campanya electoral. Ara, tant o més que el 2004, és l'hora d'Esquerra. No hi escatimem esforços, treball i il·lusions. Ànims, perquè queda molt poc per revalidar un grup parlamentari fort i nombrós que tornarà a ser la veu de l'esquerra catalana, la veu de l'esquerra digna de Catalunya, l'eina útil per resoldre els reptes de futur d'aquest país. Una eina que hem d'esmolar i reforçar entre tots i totes. Una eina que treballa per la unitat dels partits catalans en matèria de finançament i inversions.


L'objectiu és possible, però ens cal l'ajut i la implicació de tothom. Perquè hi ha moments que cadascú de vosaltres és imprescindible. Vosaltres sou els únics que podeu convèncer els vostres amics, les vostres tietes, els vostres companys de feina. Amb aquest últim esforç, el 9 de març, els independentistes tornarem a donar la sorpresa. Com deia aquell, sense descans i fins a la victòria sempre.