01 d’octubre 2006

La millor candidata

Divendres al vespre vam celebrar assemblea general d’Esquerra a Viladecavalls per escollir la persona que encapçalarà la candidatura d’Esquerra a les properes eleccions municipals del maig de 2007. Entre tots els militants vam decidir unànimement que la Glòria Ullés torni a ser la cap de llista de la nostra candidatura.

Conec poca gent com la Glòria. He tingut la sort de compartir molts moments amb ella –bons i dolents– i penso que és una persona excepcional. La Glòria és una apassionada per la política municipal, és el seu món i el viu intensament. A més, la Glòria té la virtut d’encomanar la seva passió per la política municipal a tota la gent que l’envolta. Aconseguir que la gent s’apassioni per treballar pel seu poble, en un moment on la tasca política està tan desprestigiada, és senzillament extraordinari.

Conec prou la Glòria per afirmar que és una persona honesta. Sempre va amb la veritat per davant, amb tots els problemes que això comporta. La Glòria no és una d’aquelles persones que escull el camí fàcil de “prometre i mentir” per fer content a tothom i estalviar-se problemes. Al contrari, ella explica la veritat i, tot i que d’entrada hi pugui haver persones que se li posin en contra perquè la Glòria no diu el que voldrien sentir, penso que anar amb la veritat per davant ha estat la clau per guanyar-se el respecte de molta gent farta de polítics que prometen però que després no compleixen.

La Glòria és una dona forta. Després de més de quatre anys liderant el projecte polític d’Esquerra a Viladecavalls, res ni ningú ha aconseguit que perdi la il·lusió i l’entusiasme amb els quals va assumir el repte d’encapçalar la nostra candidatura. I us asseguro que això té mèrit, perquè en aquest temps les hem passat de tots colors; en alguns moments no ens ha estat gens fàcil continuar endavant amb la nostra tasca. Malgrat tot, seguim avançant gràcies a l’esforç i la dedicació de gent com la Glòria.

Per tot això, crec sincerament que la Glòria Ullés és la millor candidata per encapçalar el projecte d’Esquerra a Viladecavalls.

Felicitats Glòria! Ànims i endavant!

Agraïment

Agraeixo a l’Associació Llengua pròpia que m’hagi afegit als enllaços de regidors independentistes del seu bloc. Aquesta associació s’autodefineix com una organització en defensa de la llengua pròpia dels Països Catalans, i el seu bloc “Montenegro sí, els Països Catalans també!” conté un recull de blocs i pàgines web de polítics independentistes catalans.