18 de març 2007

Preguntes sense resposta...

Tal com us comentava l’altre dia, el grup municipal d’Esquerra ens trobem a l’espera de les respostes a diverses qüestions plantejades als darrers plens. Són aquestes:

Preguntes sense resposta formulades per Esquerra al Ple del 25 de gener de 2007:

-Demanem a l’equip de govern que clarifiqui si pensen treballar amb pressupostos prorrogats del 2006, perquè ens imaginem que no tenen cap intenció d’elaborar els pressupostos 2007, però no se’ns ha informat formalment.


-Demanem explicacions al regidor de medi ambient sobre les suposades accions que està emprenent respecte la línia d’alta tensió, de les quals no ha informat a cap dels grups de l’oposició però sembla que si que ha informat a un grup de veïns de Can Trias que li donen suport a través d’un comunicat veïnal.


-Després de dos mesos, l’equip de govern ens ha contestat que tenen la intenció de llogar una carpa per Carnestoltes –ho vam preguntar el passat ple de novembre-. Quan val el lloguer d’aquesta carpa? A quina partida pressupostària es pensa carregar aquest cost?Preguntes sense resposta formulades per Esquerra al Ple del 22 de febrer de 2007:

- Quan ha costat canviar l’Escut de Viladecavalls? Quin ha estat el procés que s’ha seguit des de l’Ajuntament per elaborar el disseny i del qual no s’ha informat a cap dels grups de l’oposició?

NOTA: El passat dijous 15 de març, el Diari de Terrassa publicava un article sobre la polèmica generada al voltant dels canvis perpetrats a l'Escut de Viladecavalls. A l'espera de la resposta de CiU, podeu trobar més informació sobre el tema en aquesta anotació anterior.


- Donat que als pressupostos de l’any 2006 no apareixia cap partida destinada l’execució de la plaça del C/Sant Martí (espai lúdic per la gent gran), a quina partida pressupostaria s’ha assignat l’execució d’aquesta obra?


- Volem saber quins són els criteris que es segueixen per decidir quines notícies apareixen a als mitjans de comunicació municipals. A data d’avui -22 de febrer- l’última notícia que apareix a la web és del 8 de febrer i no s’ha fet cap ressò de la roda de premsa sobre el Quart Cinturó per part dels grups municipals de l’oposició. A més, creiem que a una bona revista municipal s’ha d’explicar el que es fa, però no el que es farà. Ens expliquem. A la pàgina 13 de la revista municipal nº35 apareix publicada una notícia sobre unes xerrades sobre el consum del cannabis entre els joves on diu, i citem textualment, “De moment, encara no hi ha una data concreta per la celebració de la sessió formativa als pares, encara que sí que es coneix que serà a les sis de la tarda, al nou edifici de l’Escola Municipal de Música.” No cal afegir res més...


- Sobre la finalització de l’escola de música, ens responen que estan pendents dels permisos de Fecsa. Quan tenen previst acabar les obres?

NOTA: el passat dissabte 10 de març el Diari de Terrassa publicava que ja s’han finalitzat les obres de l’escola de música. Com ja us podeu imaginar, encara esperem que l’equip de govern ens digui alguna cosa al respecte...


- Aprofitem per recordar-los que esperem resposta a la pregunta formulada el ple del mes de gener sobre les línies d’alta tensió, ja que la resposta que ens han fet arribar no es correspon a la pregunta que nosaltres vam formular.


- Sol·licitem totes les dades sobre el sopar de l’empresari de l’any passat i també les del sopar de l'empresari d’enguany. A Esquerra ens consta que el canvi de data del sopar no s’ha consultat als comerciants, un fet que contradiu les justificacions del canvi de data d’aquest sopar per part de CiU.


- Sobre la construcció del nou pavelló, ens responen que s’ha redactat el projecte i que ara està en procés d’esmena d’aspectes que ha observat l’arquitecte. Un cop estiguin corregits tots els condicionants, què pensen fer en cas que el cost del projecte superi l’import de la licitació?


Amb una mica de sort, minuts abans de començar el proper ple ordinari del 29 de març, els convergents ens lliuraran les respostes a totes aquestes preguntes... Espero que aquest cop sigui així, i que no torni a passar com el passat ple de febrer. Tanmateix, tot i que val més això que res, jo crec que al senyor alcalde i al grup municipal de CiU no els costaria res lliurar-nos les respostes una setmana abans -per exemple, aprofitant la comissió informativa de ple-, o el que seria l’òptim, respondre'ns les preguntes immediatament abans de finalitzar les sessions plenàries. Però, com us deia l'altre dia, suposo que a CiU tenen els seus motius de pes per trigar -com a mínim- un mes a respondre...