23 de desembre 2007

Premi “Qui la diu mes grossa” desembre 2007. Qui serà el guanyador de l’any?

A jutjar per les estadístiques de visitants al bloc, en aquests moments ja puc afirmar que els premis “Qui la diu més grossa” s’han convertit en una de les seccions més llegides pels lectors d’aquest bloc. Així doncs, seguint amb el què ja s’ha convertit amb un clàssic, em disposo a guardonar el regidor/a de Viladecavalls guanyador del premi "Qui la diu més grossa" del passat ple de desembre.


Si el mes passat em queixava que l’Il·lustríssim Alcalde feia trampes per endur-se el premi dos mesos seguits –recordo que el mes passat va repetir una frase premiada d'un altre ple-, al ple de dimecres passat va succeir tot el contrari. L’Il·lustríssim Alcalde no va obrir boca per defensar cap dels punts de l’ordre del dia. Simplement es va limitar a llegir els acords que els funcionaris li havien escrit. Encara que sembli increïble, l’Il·lustríssim Sr. Homs no va tenir el valor de defensar políticament la decisió més important de l’any i que marcarà el mal govern en els propers mesos: els pressupostos municipals pel 2008.


Així doncs, aquest cop el premi se l’emporta un nou càrrec electe. I el guanyador és... El Sr. Antoni Raso, regidor d’hisenda, amb la següent cita: “la partida d’indemnitzacions de 117.000€ també inclou les jubilacions”. Senzillament brillant. De la seva gran frase entenc que del què abans se’n deia "indemnitzacions per acomiadaments improcedents de personal", ara se’n dirà "jubilacions MOLT anticipades de personal".


El nom no fa la cosa. Tan és dir-ne "acomiadament improcedent" que "jubilació MOLT anticipada". Perquè el problema real és que el mal govern continua ratllant els noms que hi ha a la seva llista negra de treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Aquest any 2008 malgastaran 117.000€ -diners que han estat recaptats entre tots els contribuents- en acomiadar personal de forma improcedent. Em sap greu, però és el que hi ha.


I ja que hi estic posat, aprofito per anunciar-vos que he obert una nova enquesta a la barra lateral del bloc perquè sigueu vosaltres, els lectors i lectores, els qui decidiu qui s’emporta el Gran Premi “Qui la diu més grossa” de l’any 2007, entre tots els guardonats de cada mes d'aquesta legislatura. L’enquesta es tancarà el dia 31 de gener de l’any 2008. Molta sort a tots els aspirants!!


No podia acabar aquesta nota sense desitjar-vos que passeu unes bones festes!!!
Salut a tothom, i que el tió us cagui moltes coses!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps, Lluís, igualment, bones festes, agafem forces. Ànims!

Àlex

Anònim ha dit...

No es pot votar 2 cops???

Es que entre la frase del Francisco Vega i la del sebastià ( vosaltres som 7 i vosaltres 2) es difícil decidir-se, de moment he votat per la del Vega per lo barroer que sona i més venint d'un tinent alcalde...

Bon Nadal!!!!

Manel Martínez

Lluís Soler Turu ha dit...

Àlex,
Salut i blocs!


Manel,
Em penso que només es pot votar una sola vegada des d'un ordinador, però el que si que pots fer és marcar diverses opcions en el teu vot. Bones festes!

Carles Rodríguez ha dit...

Jo ja he votat, com no podia ser d'una altra manera, per: "nosaltres som 7 i vosaltres 2".
Aquesta frase que el Sebastià ens va dedicar amb tot el seu carinyo al grup d'ICV es mereix un premi.

Bones festes Lluís!

Lluís Soler Turu ha dit...

Bones festes Carles!