17 de febrer 2008

“Qui la diu més grossa”: Tanquem el 2007 i encetem l’any 2008

El dia 31 de gener es va tancar la votació popular per decidir qui seria el guanyador del concurs “Qui la diu més grossa” dels plens de l’any 2007. Amb 38 participants, aquests han estat els resultats:

- Il·lustríssim Alcalde: “nosaltres som set, vostès són dos” (juliol 2007): 19 vots (50%)

- Il·lustríssim Alcalde: “no comprenc les seves queixes en aquesta proposta d’acord, perquè l’assistència a cadascuna de les comissions informatives estava molt ben pagada” (setembre 2007): 7 vots (18%)

- Sr. Francisco Vega: “si hubiera sido mi socio, yo lo mato” (octubre 2007): 25 vots (65%)

- Sr. Santi Griera: “abans d'escriure al meu bloc, m'hauria d'informar” (novembre 2007): 5 vots (13%)

- Sr. Antoni Raso: "“la partida d’indemnitzacions de 117.000€ també inclou les jubilacions” (desembre 2007): 8 vots (21%)

Els resultats no deixen lloc a dubtes. El Sr. Francisco Vega queda proclamat com el campió del “Qui la diu més grossa” de l’any 2007, i la seva frase passarà a la gran final del concurs “Qui la diu més grossa” de la legislatura 2007-2011.


Sense més preàmbuls, anem a repassar els primers plens del 2008, a veure qui l’ha dit més grossa:

Ple extraordinari 28 de gener 2008

Com ja us vaig comentar, l’Il·lustríssim Sr. Alcalde va decidir de forma unilateral que calia convocar un ple extraordinari per fer efectiva la renuncia de la fins llavors regidora Glòria Ullés, enlloc d’esperar a dijous 31 i incloure aquest assumpte dins l’ordre del dia del ple ordinari que ja s’havia convocat. Espero que tots estigueu d’acord amb mi que la guanyadora del concurs va ser la mateixa protagonista d’aquell ple, la meva companya de partit, Glòria Ullés, amb la frase “Si es veritat -tal i com ells diuen- que hi ha cel, estic convençuda que ells no hi aniran.” Una sentència sincera, directa i contundent que, sense assenyalar a ningú en concret, va fer posar vermell uns quants dels presents a la sala. Una frase que mereix ser recordada i premiada.


Ple ordinari 31 de gener 2008

Fa uns dies, avançava la frase guanyadora de l’accèssit en aquesta anotació. Va ser pronunciada per l’Il·lustríssim Sr.Homs: “Un exemple de la bona salut democràtica d'aquest ajuntament són les mocions tan crítiques que vostès presenten”. En aquest ple però, el primer premi tampoc se l’emporta l’Il·lustríssim. En aquesta ocasió, la guanyadora del Qui la diu més grossa ha estat la Sra. Regina Parellada amb la frase “En quan al projecte de l’escola taller, no s’ha tancat cap escola. Ha finalitzat un projecte de dos anys.” Em sembla que no cal que digui res més. Bé, sí, només afegiré una cosa. L’endemà al matí, poques hores després d’haver pronunciat aquestes paraules, el mal govern va acomiadar de forma improcedent als dos professors de l’escola taller que havien defensat la necessitat de mantenir l’escola taller oberta. En Jesus i Nacho poden comptar amb tot el meu suport.


Ple extraordinari 11 de febrer 2008

La polèmica del finançament dels dos camps de gespa artificial va centrar el debat polític d’aquest ple extraordinari. Ja ho vaig comentar. En aquesta sessió, va ser l’Il·lustríssim Sr.Homs l’encarregat de dir-la ben grossa. Aquí teniu la frase guanyadora: “Vull puntualitzar que en cap moment s’ha ocultat informació al portaveu del grup d’Esquerra”. Genial. Doncs jo vull recordar un altre cop que va ser l’equip de govern CiU-PVA qui va decidir unilateralment negar-nos la presència al consell d’administració de Viladecavalls Multigestió, i que tampoc convoquen les comissions informatives de l’àrea tècnica ni de l’àrea de serveis a les persones que ells mateixos van decidir constituir i aprovar, com a mostra de la seva particular “generositat”. Ja ho va dir Goebbels: “una mentida repetida mil vegades, s’acaba convertint en realitat”. Però a nosaltres no ens enganyen. La gent d’Esquerra no callarem mai. Allà on el govern de CiU-PVA vengui fum i menteixi, els meus companys i jo explicarem la veritat i desmuntarem la farsa. Amb seriositat i contundència. Amb fermesa i educació.