24 de juliol 2008

Dos anys fent bloc

Avui fa dos anys de la meva primera nota al bloc. Dos anys compartint reflexions amb veu alta amb tots i totes els que teniu la paciència de visitar aquest espai. Dos anys amb els quals he penjat 244 escrits. Dos anys amb els que he intentat contestar tots els vostres comentaris, sempre respectuosos, cosa que agraeixo moltíssim. Dos anys amb els quals aquest bloc ha tingut més de 28.730 visites. Aquestes han estat les dues entrades més visitades del bloc: La renúncia de la Glòria i el meu debut com a portaveu.


Aquest bloc no seria res sense tots i totes vosaltres. Sense les lectores i els lectors. Les vostres visites, els vostres comentaris, en defintiva, la vostra interacció directa són la força d'aquest mitjà, són el seu principal actiu. Gracies a tots i a totes pel vostre interès. Espero mantenir-lo durant el curs que ve!


Salut i blocs!!!


PS: Marxo pitant cap a la comissió informativa de ple. Demà us comento les mocions que presentem!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluís.
Soc el Toni de Barcelona, del ET.
Felicitats per al teu “aniversari-bloc”. Ja sap que treballo al sector de les noves tecnologies i soc molt conscient de la gran tasca que suposa tenir un bloc actualitzat i que la gent hi vagi a veure'l.
Com a professional t'haig de reconèixer la gran tasca que estàs fent. Com sempre amb la teva línea, perquè no hi ha camp al que tu entris sense fer grans coses.
Continua essent un exemple de proximitat amb la gent i transparència com has fet sempre mitjançat el teu bloc.
Ja saps que soc un visitant mes del teu bloc d'ençà el vas començar. L’ evolució es molt bona i vas per un molt bon camí. Això tot dic des de la distància d'un monitor, però amb la proximitat de les idees i la objectivitat d'un professional d'Internet.

Des d'aquí vull animar a tots els teus lectors que et seguim a felicitar-te perquè t’ho mereixes i es el mínim que podem fer per agrair-te aquest espai de diàleg obert i transparent que has creat per a tots nosaltres.

Gràcies per aquests dos anys d’informació i reflexió, i continua treballant en aquesta línea company.

Salut i blocs!!!
Toni.

Anònim ha dit...

Farem cas al Toni i et felicitarem!. Bé només dir que jo sento el bloc com si fos meu tot i que de vegades no coincidim. Però és una finestra oberta a la comunicació i la discussió sana i valuosa. Tant de bo n'haguès més de blocs com el teu.
Des de França amb enyorança (rodolí!!)

Lluís Soler Turu ha dit...

Toni i "anònim des de França"
Moltes gràcies per les vostres paraules a tots dos. Espero que tingueu un bon estiu!

Anònim ha dit...

Salut i bloggs!!!!!
Felicitats per aquests dos anys!!
Ja t'ho he dit en un missatge anterior (del passat article), però ho torno a repetir, et dessitjo les millors de les sorts.
Ens coneixem força, però prefereixo continuar en l'anonimat, ja saps per les escombres de les bruixes!!, que sempre t'acaben foten un cop al cap!!
Un petonet d'una seguidora "anónima" i bones vacances!!

Anònim ha dit...

hola, Lluís,
Jo també sóc asídua al teu bloc, juntament amb d'altres de diversos colors. És un mitja de comunicació molt més proper que els mitjans tradicionals i dels que no t'en pots fiar massa.
felicitats per l'aniversari i endavant.
Perdoneu les faltes d'ortografia que són les que em fan que no escrigui tot el sovint que m'agradaria.
un lectora de blocs.

Lluís Soler Turu ha dit...

Benvolgudes anònimes,
Gràcies pels vostres comentaris. Omplen de sentit totes les hores que inverteixo en aquest bloc.

Tanmateix, m'entristeix que en aquest poble calgui amagar-se per felicitar a un regidor que no governa. Que fa d'oposició. Hem d'aconseguir que, d'aquí 3 anys, la gent d'aquest poble no tingui por de recolzar altres candidatures diferents de CiU-PVA sense por a patir represàlies. Hem d'aconseguir que la gent d'aquest poble sàpiga veure que hi ha una altra manera de fer política. Hem d'aconseguir que veïns i veïnes vegin el grup d'Esquerra com una alternativa potent capaç de plantar cara a les urnes al grup majoritari. I per fer-ho ens cal l'ajuda de tots i totes. Per descomptat, també la vostra. És be senzill, només cal difondre la idea.

Gràcies de nou pel vostre suport!

Anònim ha dit...

Enhorabueba Lluis:
Es la primera vez que te escribo aunque te leo siempre. Sin animo de ofender a nadie y dandote una opinión personal, tienes el mejor blogg de Viladecavalls.
Te escribo en castellano ya que nunca lo he hecho en catalán, disculpad los seguidores del blogg, tu Lluis sé que eres mi amigo y no darás importancia a este hecho.
Te voy a firmar el escrito porqué “a las brujas” por muchos palos que nos den siempre resucitamos... y como dice aquel viejo refran “el que mal hace, para él hace.
Un besazo.
Mª Pau

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola MªPau,

Moltes gràcies, de debò. Durant aquests dos anys he dedicat moltes hores a millorar el bloc, cuidant tan els continguts com la forma. Elogis com els teus m'animen a seguir esforçant-me per mantenir-ne el nivell. Gràcies de nou i, sobretot, per saber a qui estic contestant!

I per cert. No et disculpis d'escriure en castellà. Saps de sobres que no em molesta gens que cadascú escrigui amb la llengua amb la qual es senti més còmode :)

petons i abraçades per tu i per tothom!

Anònim ha dit...

Bé Lluis, ja que això va de celebracions et diré que jo també tinc la costum de seguir el teu bloc. Et felicito per la feina que fas i que d'altres gaudim.

Tomeu

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola Tomeu,

Gràcies a tu per compartir habitualment la teva opinió sobre els temes que plantejo en aquest bloc a través dels comentaris. Una de les coses més interessants dels blocs polítics és poder generar debat i desenvolupar idees. Però, perquè això sigui possible, els comentaristes com tu sou indispensables.

Espero poder seguir llegint els teus comentaris. Sempre són interessants per mi, i estic segur que també ho són per la resta de lectors i lectores.

Salutacions!

Katia ha dit...

Enhorabona pels dos anys de bloc Lluís!

Des del primer dia que vaig descobrir el teu bloc he anat llegint tots els escrits que has anat publicant. M'agrada molt com escrius! :)
Ànims i a seguir treballant com fins ara, que ho estàs fent molt bé!

petons!

Lluís Soler Turu ha dit...

Moltes gràcies Katia!

jo també llegeixo el teu, i estic ben segur que arribaràs molt lluny. Ànims i a treballar, que a Ripollet també toca picar molta pedra!

Petons!