04 de novembre 2008

10 euros no és "dinar popular"

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Viladecavalls ha programat un dinar "popular" pel proper diumenge 9 de novembre, en motiu de les Festes de Sant Martí. De totes maneres, de "popular" només té el nom... perquè 10€ no és un preu massa "popular". Més aviat tot fa pensar que el mal govern CiU-PVA no sap d'on treure els diners per pagar el lloguer de la carpa i ha decidir carregar-ho al compte dels veïns i veïnes. Malauradament, com tothom sap, el pavelló encara no està acabat i l'Ajuntament es troba al 88% de deute.L'any passat, a mi no em va agradar el dinar de Sant Martí. L'any passat, a ella tampoc li va agradar. El meu consell: rumieu-vos-ho dues vegades abans de comprar el tiquet. Jo no penso pagar 10€ per 28 mongetes i una butifarra com la de l'any passat.


Per les Festes de Sant Martí, preus populars!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs l'Il.lustríssim va dir públicament que per les Festes de Sant Martí estrenaríem Pavelló... Quan es cansarà de dir mentides públicament?? No se n'adona que la gent ja no se'l creu??
Fins a on arribaran les seves mentides??
Per cert, les obres del carrer Major tampoc han començat aquesta setmana... mentides i més mentides...

Anònim ha dit...

Dinar popular a 10 euros és un insult a la gent que passa problemes econòmics. Una família de cinc membres, 50 euros.....que és un dinar popular aquí i arreu del mon?
Jo proposo fer boicot, jo no hi aniré, ja són 50 euros menys.

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,
La meva família tampoc hi anirem. També seràn 50€ menys.

Per Sant Martí, preus populars!

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Creo que lo mejor sería que nos llevasemos el tuper de casa al menos comeríamos mejor.... je je je je, pero eso si, ayudemos al Ayuntamiento y paguemos igual los 10€... pobrecitos necesitan dinero!!!

ATENTOS.... la poli se está hinchando a poner multas, recaudarrrrrrr como sea.

Todo por no saber de números y de plazos, la que se está liando.

... ha dit...

10 luros dinar popular? I en temps de crisi? Aquesta gent està pitjor del cap que en McCain !!!!
Salut i butifarra !!!

Anònim ha dit...

Hola Llúis, tenir pensat anar al dinar popular... però vist com esta el tema anire amb els meus amics al Mc'Donalds!

Anònim ha dit...

Hola Lluís, volia fer-te una pregunta (que quedi reflexada als comentaris) des de la meva ignorancia.
A l'ajuntament existeix la figura del secretari, que diu aquesta persona de tot el tema financer?

Perque a la fi, aquesta personas es la responsable de tot el que es signa a l'ajuntament, no?
Tinc la sensación que aquesta persona te algun benefici personal, perque de no ser aixì moltes situacions no es donarien o com a mínim haurien de tenir un informe negatiu.

com ho veus?

Lluís Soler Turu ha dit...

anònim,

Jo he de pensar que el secretari té molt clar tot el què signa a l'Ajuntament de Viladecavalls. En cap cas tinc proves de beneficis personals. Però si que massa sovint trobo a faltar informes negatius en assumptes que no s'ajusten a dret, com els abocaments il·legals o l'acomiadament de la Cesca Berenguer.

Ara bé, si la figura del secretari no assegurés el compliment de les lleis a l'Ajuntament, hi ha més mecanismes per assegurar-lo i cercar els culpables. El Síndic, la Fiscalia o el Jutjat social en són alguns exemples. I que parli un jutge on el secretari no es pronuncia.

Anònim ha dit...

Fa temps que penso el significat del lloc de treball de la Susanna Salvador: Cap d'Àrea de Servei les persones... Ara ja sé perquè és diu així: perquè es dedica a servir a les persones el menjar de la Festa de Sant Martí!!

Anònim ha dit...

ok, Lluís, el problema es que si ha de parlar un jutge d'alló que el secretari passa... el temps corre, els diners es gasten,... i tot això a càrrec del poble.
Son temes molt greus (acomiadaments, endeutament,...) perque no n'hi hagi cap informe negatiu, aixó vol dir que esta d'acord!

Encara que no conec al secretari ni tinc probes de beneficis personals... aixó fa molta olor! sincerament!