01 de juny 2009

Agraiment pel suport i els ànims (i acte de campanya a Terrassa)

En primer lloc, vull agrair-vos a totes i tots les vostres nombroses mostres de suport que he rebut a través de comentaris, correus-e, facebook, telefònicament o en persona. Moltes gràcies pel vostre suport i ànims. Per mi ha estat molt important. No podem permetre que fets com aquests es tornin a repetir.


Dit això, la campanya electoral continua. Demà a les 20h, a Terrassa, al casal del barri de Sant Pere (Passeig 22 de Juliol, 337) realitzem un acte electoral d'Esquerra on hi intervindran:

- Arseni Armengou, candidat de les JERC a les eleccions Europees.
- Joan Manuel Tresserras, Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació
- Presenta: Carles Massallé, President d'Esquerra a Terrassa


Finalment, us deixo amb un vídeo resum de la intervenció de l'Oriol Junqueras a Sant Vicenç dels Horts. Jo, Junqueras!

9 comentaris:

Roser ha dit...

Hola Lluís,

Desde Rubí tot el meu suport i una gran abraçada...ja ho déiem, ja...que aquest personatge que teniu allà a Viladecavalls és absolutament inadmissible...Molts petons i molta força...i aquí ens tens pel que necessitis. Roser

Anònim ha dit...

Vaig llegir el diari terrasa i em fa malpensar, el tracte de la notícia és totalment errònia, manipuladora, com deia, fa malpensar que hagin rebut pressions per part de l'ajuntament.
L'Alcalde, quan va sortir de la sala de plens va ser quan ja havies entrat i ja t'havien agredit, el Sebastià i la seva comitiva s'ho van mirar des de dintre, impapassius.

maripau ha dit...

Anonim de les 12:55 no es cierto no que dices, yo estaba allí. A excepción de la Regina (porque no lo recuerdo) todo el equipo de gobierno estaba fuera esperando la pitada, es más, rodee a Lluis por la cintura y mi marido se puso junto al caporal para protegerlo de los puños que volaban hacia él. En ese instante ví al alcalde uno o dos metros por detrás mio, feliz y le increpé diciendo "es una verguenza que el alcalde no actue", cuando Lluis entró se puso como se ve en la foto, en ese momento le dije que suponía que el ayuntamiento denunciaría el comportamiento de esas personas, si no lo hace SON SUS COMPLICES.

maripau ha dit...

Por cierto, fué el pobre policía el que tuvo que pedir refuerzos por radio, sus compañeros estaban abajo

Anònim ha dit...

He leido la carta al director del D.T. que firma la U.D.Can Trias, considero que lo mínimo que podían hacer, aparte de decir que tu actuación fué mezquina, es recriminar públicamente a los miembros de dicha entidad que profirieron insultos y golpearon a un regidor a su llegada a la sala de plenos.
La libertad de expresión y el derecho al pataleo no tienen nada que ver con lo que sucedió allí.
Maripau

Anònim ha dit...

Buenos dias Maripau, no tengo el diari de terrassa y me gustaria poder leer o saber que dice la carta al director que mencionas y también quien firma dicha carta, os quedaría muy agradecido.

maripau ha dit...

No tengo el diario de ayer, la carta la firma la U.D. Can Trias

Anònim ha dit...

Dices en el Diario de terrassa que el kiko hace un comentario en su blog.
Yo le añadiria este dicho por todos conocid, como en su blog no lo puedo escribir lo hago aqui.
DIME CON QUIEN ANDAS Y TE DIRE QUIEN ERES.

Anònim ha dit...

Un dels pressumptes agressors teus podia haver ajudat (amb posterioritat als fets) a l'il.lustríssim a fer el trasllat a la seva nova vivenda...