16 de juny 2010

El servei de Correus de Viladecavalls amplia serveis

Després d'anys de queixes i protestes dels veïns, empresaris i comerciants del poble, associacions, partits polítics, sindicats i diverses mocions aprovades al ple de l'Ajuntament reclamant un servei de correus digne al municipi, avui hem avançat una mica més en aquesta reivindicació històrica. Correus ha informatitzat l'oficina de Viladecavalls connectant-la telemàticament a la seva xarxa estatal d'oficines, fet que els permet ampliar el ventall de serveis i productes de l'oficina de Viladecavalls.


Apart dels serveis postals bàsics disponibles fins ara -carta, certificat, paquet postal i venda de franqueig-, a partir d'avui l'oficina del poble també ofereix tot el ventall de productes i serveis postals i de telecomunicació, com la paqueteria urgent nacional, estatal i internacional, el gir postal, el fax, el burofax o els telegrames. Aquesta ampliació de serveis també ofereix la compra d'embalatges ecològics, sobres prefranquejats, recarregar el telèfon mòbil, enviar diners a qualsevol país del món o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.


En els propers mesos podrem avaluar novament la qualitat del servei de Correus del nostre municipi. Espero que amb aquestes millores i la informatització de l'oficina, almenys ja no ens tornem a trobar amb situacions com la d'aquest últim Nadal, on l'oficina es va quedar sense segells.

En resum, una bona notícia que vol donar resposta a les reivindicacions del nostre poble que malda per tenir un servei de correus digne. Esperem que així sigui!