08 de juliol 2010

Som una nació. Nosaltres decidim

El que ahir era un somni, avui és un projecte assolible. Serem allò que vulguem ser. Nosaltres decidim. Dissabte 10, tothom a Barcelona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta mani hagués pogut ser un èxit si els politics no s´hi haguéssin fotut pel mig!!!
I per cert, algun dia algú també haurà d´explicar com es fa això d´aconseguir la independència per Catalunya.

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola anònim,
Discrepo. Mentre alguns partits polítics hem treballat i estem treballant perquè aquesta manifestació sigui un èxit rotund, d'altres partits polítics estan marejant la perdiu i, en la meva modesta opinió, amb tant de soroll i discutir sobre el sexe dels àngels sembla que només vulguin fer fracassar la manifestació. I dic sembla perquè estic segur que hi ha militància en aquests partits que vol expressar la seva més contundent repulsa a la sentència del TC contra la voluntat del poble català expressada a les urnes.

En resum, el que vull deixar clar és que tots els polítics no són iguals.

Com aconseguir la independència de Catalunya? Doncs la resposta és simple: només fa falta una majoria democràtica que la vulgui. La dificultat rau en arribar a aquesta majoria. Ara bé, la sentència del TC, el dèficit fiscal que patim els catalans, la catalanofobia del PP o els sectors espanyols més rancis estan obrint els ulls a moltíssima gent. No és gens estrany doncs que cada dia que passa hi hagi més independentistes.

Salut i blocs!