18 de desembre 2007

Alerta al personal de l'Ajuntament: La caça de bruxies continuarà el 2008

Indemnitzacions: 117.000€
Retribucions en espècies: 10.000€


La caça de bruixes continuarà el 2008. Contra els treballadors. Contra els regidors a l'oposició. Contra els nostres familiars i amics. No fa falta ser un expert en comptabilitat per descobrir les tres principals línies polítiques que configuren el pressupost municipal per l'any 2008 que demà aprovarà el mal govern. Com heu vist, les partides pressupostàries parlen per si soles.



Més acomiadaments. Aquesta és la primera de les línies polítiques del pressupost 2008. Són 117.000€ que serviran per seguir sembrant la por entre el personal de l'Ajuntament. Demà a les 20h, l'Il·lustríssim i la seva majoria aprovaran seguir amb la persecució de totes aquells treballadors que en algun moment han dit alguna cosa que l'equip de govern no volia sentir. Ningú pot treballar bé pensant que potser demà se'n pot anar al carrer. Com en David Calvet. Com la Marta Miró. Com l'Antonio Molina. Qui serà el següent de la llista? Em sap greu que el personal de l'Ajuntament hagi de passar aquest calvari. Ningú mereix aquest tracte laboral inhumà.


Més estómacs agraïts. Aquesta és la segona de les línies polítiques. Ha tornat l'opacitat a les subvencions. El mal govern ha dinamitat tot el treball que el grup municipal d'Esquerra vam realitzar durant dos anys amb l'elaboració i la posada en pràctica dels reglaments de subvenció, reglaments consensuats amb totes les entitats i associacions. Avui ja no queda res de tot això. La porta del darrera s'ha tornat a obrir per tots aquells estómacs agraïts que han de cobrar favors. Però ara n'hi diuen retribucions en espècies, que queda més fashion.



Més totxo. Aquesta és l'última línia política del pressupost 2008. Un pressupost de cara a la galeria que només promet i menteix. Un pressupost farcit d'inversions que mai es realitzaran perquè estan vinculades a alienació de patrimoni, però s'amaga que l'Ajuntament no disposa de prou patrimoni per alienar i cobrir aquestes inversions (si no sabeu de què va això de l'alienació ho podeu consultar aquí). Un pressupost que en nom del totxo ha oblidat les polítiques socials.


Aquest és el seu futur per Viladecavalls. Un futur que m'entristeix, però que alhora m'empeny a seguir treballant per defensar Viladecavalls del mal govern. Perquè hi han altres maneres de fer les coses. Una vegada més, us convido a venir demà al ple. Dimecres 19, 20h, sala de plens de l'Ajuntament. Ens hi veiem!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluís!

Demà no podrè assistir al plé per motius personals, però us vull donar tot el meu suport a tots els partits d'esquerres que lluiteu per posar una mica de seny ( una cosa que alguns nomès saben que és perqué ho han llegit al diccionari i altres ni tan sols saben el seu significat) a aquella olla de grills, també anomenada Ajuntament.

Molta sort i Bon Nadal a tothom!!!!

P.D: A tots els lectors del blog del Lluís: Aplaudiu ben fort us vull escoltar des de Terrassa!

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola Manel,

Trobarem a faltar els teus aplaudiments, hehehe...
Jo també aprofito per desitjar-te unes bones festes!

Per cert, molt recomanable a tots els lectors aquesta nota al blog del Manel per saber més de les maneres de fer del Sr. Vega:

http://manmars.blogspot.es/1197501120/sense-comentaris-(-ni-aplaudiments)/

Esperem que demà no es repeteixin...

Salut i blocs!

... ha dit...

Hola Lluís!
Malauradament jo tampoc podré assistir al ple, no per falta de ganes, sinó per uns 2500 km :P
Com et dic, ganes no en falten, sobretot per veure com al segle XXI encara hi ha gent que interpreta la democràcia a cop de talonari i crits de "aquí mano jo".
Ànims a tots els que esteu lluitant contra el senyor feudal. Segur que poc a poc s'està cavant la tomba política i la gent de Viladecavalls farà saber la seva opinió en les properes eleccions, que tan tan lluny no queden, hehehehe.
Aprofito també per desitjar-vos a tots els lectors unes bones festes !!!
Fins aviat !!!

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies pels ànims, amic Albert!
Espero que vosaltres també passeu unes bones festes!
Fins aviat!!!

Anònim ha dit...

¡Hola! Soy un chico de por aquí cerca y he empezado un blog que no tiene publicidad, está en inglés y en el que hablo sobre política.

Los dos mejores artículos que tengo son: 'Sobre las lenguas y particularmente las lenguas en la unión europea' y 'sobre la izquierda'.

Puedes pasarte si quieres a visitarlo, puedes comentar e incluso postear.

Está aquí:
ladyjusticesscholar.blogspot.com

Soy castellanoparlante pero uso frecuentemente palabritas del catalán como:
adeu
cullons
la pela es la pela
si us plau
pan amb tumaca

y esas cosas.

Adeu!

Unknown ha dit...

Hola lluís, els meus millors desitjos per les festes i pel 2008.
El plé va ser patètic, el gran dictador o il.lustrissim no va obrir la boca, sencillament perque no en té ni pajotera de números. La Regina va llegir un escrit ni fet per ella, de públic amics de CiU ara molt contents amb el Sebastià encara que no fà ni un any el deixaven verd i al fons de tot, al galliner, on estan els nens entremaliats (pensan que el mestre no els veu ni els sent)els amics de PVA.
Bon Nadal a tothom i pel 2008 canya als dictadors desde Esquerra.
Visca la terra!

Lluís Soler Turu ha dit...

scholar,

He passat a fer una ullada pel teu blog. Encara que no els comparteixi, sempre és interessant i enriquidor llegir altres punts de vista polítics.


Agustí,

Bones festes a tu també! Visca la terra!