12 de setembre 2008

Diada Nacional de Catalunya 2008: Parlaments de la manifestació d'Esquerra

Com ja vaig fer el 2006 i el 2007, per a tots aquells i aquelles que -pel motiu que sigui- no vau poder participar a la manifestació a Barcelona en motiu de l'Onze de setembre, a continuació us ofereixo els vídeos dels parlaments d'en Gerard Coca, Portaveu nacional de les JERC, en Joan Ridao, Secretari General d'Esquerra Republicana de Catalunya, i en Joan Puigcercós, President d'Esquerra Republicana de Catalunya. Espero que siguin del vostre interès.


Joan Puigcercós (1era part)



Joan Puigcercós (2ona part)



Joan Ridao (1era part)



Joan Ridao (2ona part)



Gerard Coca

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lluís,

En primer lloc, gràcies per tota la informació referent als parlaments de la Diada Nacional, molt interessants.

NO obstant, també aprofitant l'avinentesa et volia comentar una informació per mi molt important: sabies que els dos professors acomiadats de l'Escola Taller ja estan treballant un altre cop a l'Ajuntament. Tres acomiadaments, tres judicis, tres sentències en contra de l'equip de govern del nostre Ajuntament. Suposo que la gent començarà a pensar que hi han coses que no s'estan fent gaire bé.

Lluís Soler Turu ha dit...

Hola anònim,

Sens dubte es tracta d'una notícia important. Ja me n'havien dit alguna cosa aquest cap de setmana, però encara no he pogut consultar documentació al respecte, així com tenir accés a la sentència judicial.

Tan bon punt disposi d'informació sobre aquest nou cas d'acomiadaments improcedents, miraré de penjar una nota al bloc.

Per descomptat, si algú disposa de més informació al respecte, tots els comentaris seran benvinguts.

Salutacions,

Anònim ha dit...

Hola!!
Aquesta notícia de la incorporació d'aquests dos treballadors acomiadats de forma improcedent (a l'igual que la Cesca) em sembla fantàstic.
Ara bé, no seria possible donar l'alarma a Inspecció de Treball perquè fessin una Inspecció com deu mana?? Crec que si es fa arribar o es fa saber d'aquestes 3 sentències, el Ministeri de Treball pot actuar d'ofici i sancionar a un Ajuntament que, en teoria, ha de donar exemple d'estabilitat a les empreses. L'Il.lustríssim que es pensa que està gestionant?? Per sort, els empleats públics tenen més garanties legals que els treballadors d'empreses privades, i per mostra, aquestes 3 sentències. Tot això ens està costant molts diners als viladecavallencs (les costes dels judicis, etc...)!! Sr. Homs oblidi's dels acomiadaments improcedents!!!

Anònim ha dit...

Llegint aquests comentaris us haig de dir que, l'altre dia, jo estava al Casal prenent una cervesa i al meu costat hi havien uns homes que venien de jugar a fronton que comentaven aquesta notícia de la incorporació imminent de dos treballadors acomiadats, i un d'ells inclús va dir que a aquests se'ls hi faria la vida impossible per tal que marxessin. Potser parlaven d'això...

Lluís Soler Turu ha dit...

Ara mateix obriré una nova anotació per si algú ens pot aportar més informació sobre el tema.

Salutacions,