27 d’agost 2007

Per una nova acció coordinada de la blocosfera

Torno a trencar la meva pausa de vacances per fer difusió d'una acció coordinada que ha proposat el blocaire arenyenc Xavier Mir. Aquest cop es tracta de fer una visualització massiva del documental sobre el cas de l'Eric Bertran amb subtítols en anglès, per demostrar que la XBS és capaç d'actuar de forma coordinada i alhora intentar aconseguir posicionar aquest documental dins el ranking dels vídeos més vistos del YouTube. Podeu consultar i fer difusió de la proposta des d'aquest enllaç.


L'any passat ja vaig participar a la campanya proposada per en Xavier Mir "jo també vull un estat propi" amb diverses anotacions (1, 2, i 3). Aquella primera crida va tenir força ressò mediàtic a nivell nacional. Des d'aquí us animo a fer difusió d'aquesta nova acció coordinada, a veure si entre tots aquest cop som capaços d'aconseguir encara més ressò...


Agraïment

Voldria agrair a la Roser de Flix que m’hagi afegit als enllaços de "blocs amics" del seu bloc. Al seu bloc "Massa jove per fer-me gran" hi podreu trobar reflexions personals d'aquesta jove flixenca flixanca compromesa amb la independència dels Països Catalans.


PS: aprofito també per enviar-li ànims a l'alcaldessa accidental d'Ullastrell, l'Elisabeth Casanovas, una persona amb qui he compartit moltes coses i que avui s'ha hagut d'enfrontar a la gestió d'una emergència des de l'alcaldia. Aquest migdia s'ha incendiat la fàbrica de dissolvents i vernissos Dipistol ubicada a Ullastrell i nombrosos equips de bombers s'han desplaçat cap allà per treballar en les tasques d'extinció. Us penjo una foto de la columna de fum que es veia des de casa meva. Ànims Eli!


A la resta de lectors, fins la setmana que ve! I bona tornada a la feina als que avui us heu reincorporat als vostres llocs de treball. Fins el dia 3!

2 comentaris:

Roser ha dit...

Moltes gràcies per l'agraïment!!! La veritat és que m'ha fet molta gràcia!!!
Només una coseta; a Flix ens diem Flixancos i Flixanques.
Continuaré tenint present el teu bloc que ja s'ha convertit en un bloc de referència per mi!!

Lluís Soler ha dit...

Des que vaig començar el bloc, sempre miro de donar les gràcies a la gent que m'enllaça. És el mínim que puc fer ;-)

I qui té boca s'equivoca, però ara mateix rectifico! Ves per on, cada dia s'apren una cosa nova :p

Salut!