24 de juliol 2011

Cinc anys fent bloc



Avui fa cinc anys que vaig penjar la primera anotació d'aquest bloc. Després de cinc anys, el bloc acumula 500 escrits, 1.402 comentaris i ja supera les 104.000 visites. Avui, en aquesta nota número 501 del bloc, us agraeixo novament el vostre interès i la vostra participació en aquest espai. Moltes gràcies per llegir-me i enriquir el bloc amb els vostres comentaris. Si no hi ha cap imprevist, la meva intenció és mantenir activa aquesta eina que em permet ordenar idees, relatar i comentar l'actualitat política municipal a Viladecavalls, i compartir les meves inquietuds sobre tota mena d'aspectes polítics que ens afecten en la nostra vida quotidiana.


Aquest últim any m'he acostumat a comentar la immediatesa i les notícies d'última hora directament des del telèfon mòbil, en temps real, a través de les xarxes socials Facebook i Twitter. D'aquesta manera i quasi sense adonar-me'n, he consolidat el bloc com una eina de reflexió i d'anàlisi de l'actualitat política, per compartir pensaments i plasmar-hi projectes en negre sobre blanc, però d'una forma més pausada i serena que no pas una piulada de 140 caràcters al Twitter des del mòbil o una actualització de l'estat del Facebook.  


Acabo aquesta nota recordant-vos que aquest dijous 28 de juliol hi ha convocat ple ordinari a les 20:30h. Penso que serà un ple interessant per veure quina és l'actitud dels partits de govern i d'oposició després de la decisió del partit polític Ara-Reagrupament d'abandonar l'equip de govern. El to de les intervencions, el sentit de les votacions o les mocions presentades seran bons indicadors per avaluar l'actual situació política del consistori. En aquest sentit, miraré de fer el seguiment en directe del ple via twitter, i durant el cap de setmana o la primera setmana d'agost, penjaré un article al bloc comentant la sessió plenària.


Salut i blocs!! Ens seguim llegint.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Lluís,

La constància sempre té premi. Endavant i que en siguin molts més!

Fins aviat,

JPV

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies JPV,

Que la constància ens acompanyi, i que d'aquí mig any et pugui felicitar pel teu segon aniversari blocaire. Salut i fins aviat!

LST

Manel ha dit...

Felicitats per aquests cinc anys i per haver aconseguit que el teu bloc s'hagi convertit en un referent per conèixer l'estat de la política municipal.

Felicitats també per haver savut transmetre els esdeveniments de la Casa Gran amb credibilitat i objectivitat.

Una abraçada,

Manel,

Lluís Soler Turu ha dit...

Moltes gràcies Manel,

La meva intenció en els articles d'actualitat política municipal sempre és combinar la informació i relat dels fets amb la meva opinió personal, i d'aquesta manera facilitar que el lector sàpiga destriar en els articles on explico informacions (que intento narrar el més objectivament possible) i on estic exposant la meva opinió personal, per tant, subjectiva, en el benentès que totes les opinions són subjectives ja que som subjectes qui les emetem.

Salut i blocs!!

jaolivaresabad ha dit...

Felicitats. Els teus escrits desprenen química a l'abast de tothom. Ànims amb Empenta, Reflexió i Constància.

Lluís Soler Turu ha dit...

Gràcies Joan! Bon estiu!!